NB III Keleti csoport 7. forduló – Szénay Péter beharangozója

Termálfürdő FC Tiszaújváros – Tállya KSE: – A Tiszaújváros zárkózik a tabellán. Az utolsó három forduló alatt nem kapott ki, és gólt sem kaptak. A hazai pályán „kötelező“ győzni. A vendég Tállya az utolsó négy fordulóba csak kikapott, de mindig csak egy gól volt a különbség. Ha a Tiszaújváros pontot akar szerezni nem lesz elég csak védekezni. Tippem: 2-0.

Balassagyarmati VSE – Debreceni EAC: – A Balassagyarmat az utolsó három fordulóban csak két gólt szerzett, most ha a védekezésre is odafigyelnek, gyors támadásaikkal nagyobb arányban is győzhetnek. Tippem: 3-1.

STC-Salgótarján – ESMTK: – A forduló mérkőzése lesz! Nem lesz egyszerű feltörni a hazaiaknak az ESMTK védelmét, akik szerintem arra fognak koncentrálni. De a jó erőkből álló Salgótarján ha nehezen is de behúzza a meccset. Tippem: 2-0.

Tiszafüredi VSE – Gyöngyösi AK: – A Tiszafüred eddig szoros mérkőzéseket játszott a bajnokságban. A hazai szurkolók előtt még nem tudtak győzni, most minden esélyük megvan rá. Tippem: 1-0.

Putnok FC – Jászberényi FC: – A Putnoknak hazai pályán győzelemre kell játszani, ellenkező esetben leszakadhatnak a tabellán. A Jászberényben edzőváltás volt, ami pozitívan hathat a csapatra, de nüansznyival most veszélyesebbnek érzem hazai pályán a Putnokot. Tippem: 1-0.

Füzesgyarmati SK – Monor SE: – Az utolsó négy fordulóba a füzesgyarmati mérkőzéseken nem sok gól született. A hazaiak most többet figyelnek a védekezésre. Nehéz lesz több gólt elérni a bajnokság élén álló vendégek ellen, mert az utolsó három fordulóban gólt sem kaptak. A szervezett védekezésből kiinduló taktika mostanáig pontokat hozott a Füzesgyarmatnak. Most is úgy lesz? Tippem: 0-2.

Nyírbátori FC – MTK Budapest II: – A Nyírbátor otthonában nagyon jó! A hazai pályán gólerősek is a csapat, Hornyák révén életveszélyesek a támadásaik. Ha sikerül a vendégeknek semlegesíteni a gólerős támadót ponttal térhetnek haza. De én hazai győzelmet tippelek. Tippem: 2-0.

Cigánd SE – Diósgyőri VTK II: – Sajnos a legutóbbi hazai bajnoki mérkőzésünk nem úgy sikerült ahogy szerettük volna, most lehet javítani. A szerdai kupasiker remélem pozitívan hat a játékosokra, de továbbra is keményen kell dolgozni. A Diósgyőr eddig az első fordulót leszámítva mindegyik idegenbeli meccsén pontot szerzett. Most sem úgy érkeznek, hogy veszíteni szeretnének, jó meccsre van kilátás. Tippem: 2-1.

Share Now

Related Post

Szóljon hozzá!