Sárkányok vs Darazsak – Mérkőzés előtti edzői nyilatkozatok

Holnap a festői szépségű Felsőtárkányba látogat felnőtt csapatunk, a mérkőzés előtt a két szakvezető mondta el várakozásait.

Sütő Szilárd, a Felsőtárkány vezetőedzője: – Mindkét csapat 13-13 pontot szerzett a tavasszal, de tudjuk, hogy a Cigándnak nagyon erős a kerete. A két együttes más-más célokkal vágott neki a bajnokságnak, a Cigándnak a bajnoki cím, nekünk pedig a biztos bennmaradás volt kitűzve, amit már teljesítettünk. Maximálisan elégedett vagyok a játékosaim eddigi teljesítményével és hozzáállásával. Holnap szeretnénk jól játszani, de nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

Popovits Pál, a Cigánd SE vezetőedzője: – A csapatnak hullámzó volt a szereplése a tavaszi szezonban, erre számítottam is. Ebben a félévben a csapat jövőbeli építésére tettük a hangsúlyt, emellett próbáltunk jó eredményt elérni. Sok meccset játszottunk idegenben, de szeretnénk úgy befejezni a bajnokságot, hogy a szurkolóink most is legyenek megelégedve. A Felsőtárkány ellen egy nehéz mérkőzés lesz, remélem a játékosok nem engednek ki a végére és jó mentalitással fognak küzdeni holnap, és a hátralévő meccseken.

Szóljon hozzá!